Celstraf voor twee zwagers voor moord op transgender

De zwagers Michel; S. (31) en Jawed H. (41) moeten respectievelijk acht en negen jaar de cel in voor de moord op de Andijkse transgender Michelle Koek (49). Dat heeft de rechtbank in Alkmaar vandaag bepaald. Michel S. krijgt bovendien tbs met dwangverpleging opgelegd.

Michelle Koek werd eind april 2014 dood in een plas bloed gevonden in haar kringloopwinkel. Ze was ‘op buitengewone brute wijze’ om het leven gebracht, aldus de rechtbank. “De gevolgen van de geweldsexplosie moeten verschrikkelijk zijn geweest voor het weerloze slachtoffer. haar dood kan aan beide verdachten worden toegerekend.’ Aanleiding was een ruzie om geld.

Lees ook:Man uit Roosendaal opgepakt op verdenking moord transseksueel
Lees ook:Chili: regering belooft wetsvoorstel om ‘homohuwelijk’ te legaliseren
Lees ook:Doodstraf voor kinderen moet verboden worden
Lees ook:Michelle Obama over coming-out tv-host: dat maakt ons allemaal trots
Lees ook:Waarom maakt God homo’s?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>