Nieuw thuis voor COC Zwolle

COC Zwolle heeft een nieuw thuis: in een kantoorpand aan de Willemsvaart in Zwolle. Afgelopen najaar verliet de homobelangenvereniging haar oude, vertrouwde stek ‘De Garage’ aan de Kamperstraat in de binnenstad. Door te weinig bezoekers en inkomsten moest de vereniging deze locatie er weg.

COC Zwolle ‘zou een nieuwe locatie zoeken’, zei het bij de bekendmaking van de sluiting. Die is nu gevonden. Aan de Willemsvaart zijn enkele bureau’s en een vergaderruimte ingericht. Adres: Willemsvaart 16b, kantoor 1.01.

Lees ook:COC Zwolle organiseert BFF-party in Hedon – zaterdag 18 juni
Lees ook:COC Zwolle stopt met café
Lees ook:Jong&Out viert 1-jarig bestaan op nieuwe locatie in Zwolle
Lees ook:Naam nieuwe kroeg COC Zwolle ‘De garage’ verwijst naar historie
Lees ook:COC Zwolle sluit huidig café in de Kamperstraat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>