Homoseksuele politici New York steunen Hillary Clinton als president

Tien homoseksuele en lesbische politici in zowel de staat als de stad New York gaan Hillary Clinton formeel ondersteunen in haar strijd om het presidentschap. Dat hebben zij officieel bekendgemaakt. Drie LGBT-organisaties in de metropool sluiten zich bij hen aan. Senator Brad Hoylman is de eerste openlijk homoseksuele senator in de staat.

Hoylman noemde het ‘de kers op de taart’ dat Clinton de eerste openlijk homoseksuele manager in huis heeft gehaald voor haar presidentscampagne. Onlangs maakte de Human Rights Campaign, de grootste landelijke homorechten-organisatie, ook al bekend officieel achter Hillary Clinton te staan. Zondag sprak ze voor een menigte in Iowa en verzekerde de homorechten uit te zullen breiden die onder president Obama voor elkaar zijn gekregen.

Lees ook:Homo- en lesbokoppel in campagnevideo Hillary Clinton
Lees ook:Tien beloften van Hillary Clinton aan LGBT’s als zij president wordt
Lees ook:Homo’s lanceren campagne ‘Bottom for Hillary’
Lees ook:Hillary Clinton over gay issues
Lees ook:Hillary Clinton: ‘President Oeganda zette me voor gek toen ik hem sprak over homorechten’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>