Voetballer door de bocht: ‘Alle boeren zijn homo’s’

De Belgische voetbalclub AA Gent heeft voor onbepaalde tijd speler Benito Raman op non-actief gezet na een ‘niet zo handige’ uitspraak. Na afloop van de wedstrijd tegen KV Kortrijk kreeg de spits van club Gent de microfoon in handen om de supporters te bedanken. ‘En nu gaan we iets zeggen tegen de andere supporters: alle boeren zijn homo’s‘, om dat laatste vervolgens door de fans van AA Gent te laten zingen.

‘Boeren’ is een scheldnaam voor de fans van Club Brugge. Hij bood direct na de wedstrijd zijn excuses aan, maar het leed was al geschied: de uitspraak zette kwaad bloed. Het schijnt niet de eerste keer te zijn geweest dat de de speler met een onbezonnen uitspraak door de bocht vloog. AA Gent bood excuses aan voor iedereen die zich beledigd voelde door de kreet van Raman en stelt de spits voorlopig niet op.

Lees ook:Nieuwe homo sportalliantie kan gelijk aan de slag
Lees ook:‘Homo’ scoort reddende doelpunt
Lees ook:Homo’s vinden Afellay lekkerste Oranjevoetballer
Lees ook:Er zijn geen homo’s bij het voetbal
Lees ook:Petitie tegen KNVB om homostandpunt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>