Marokko: politie redt gegijzelde homo

In Marokko heeft de politie een jonge gegijzelde homo gered, een Marokkaanse Spanjaard die op vakantie in Marokko was. Hij had een van de daders via Facebook leren kennen. Toen hij vorige week in Tanger op vakantie was, ging hij in op de uitnodiging van zijn Facebookvriend. Een maal bij hem thuis ging het mis. De gastheer reageerde woedend toen de vakantieganger hem benaderde.

Hij ging weg en kwam met twee andere mannen terug. Ze bonden hem vast en er vielen klappen. Het slachtoffer zei dat hij in een appartement veel geld had liggen. Het drietal geloofde hem en namen hem vastgebonden mee op een laadbaak met motor. Dat ontging voorbijrijdende agenten niet. De hoofdverdachte werd gearresteerd en zijn handlangers wisten te ontkomen. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis gebracht.

 

Lees ook:Man vastgebonden aan boom op cruisingplek
Lees ook:Antwerpen: eigenaar oudste homocafé zwaar mishandeld
Lees ook:Homo’s beroofd na afspraakjes via gay-chatsite
Lees ook:Familie Britse homo Ray Coole lanceert fonds om hem uit gevangenis Marokko te krijgen
Lees ook:Vier maanden celstraf voor Britse homo in Marokko

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>