Roze Claver: informeel bridgen voor mannen in Claverhuis Amsterdam

Eenmaal per maand, op de vierde vrijdag, ’s middags, bridgen maximaal 24 mannen op informele wijze in een mooie ruimte van het Huis van de Wijk op de Elandsgracht 70, dat  bekend staat als Claverhuis. Het is geen officiële club, je hoeft dus geen lid te worden. Je kunt je op de verzendlijst laten zetten, ook als je geen bridgepartner hebt. Je kunt je per keer aanmelden (bron: flyer).

Wij proberen maximaal twaalf paren te vormen per speelmiddag. De leeftijd van de mannen varieert van 55 tot 80 jaar. Er zijn bridgers bij op heel gevorderd niveau maar ook beginnende spelers. Plezier in het samen spelen staat voorop. We betalen per keer een bepaald bedrag aan het Huis van de Wijk; dat huurbedrag slaan we gemiddeld per persoon om. Het zal gaan om vier euro per keer. De prijzen van consumpties zijn laag, van € 0,75 voor thee, tot € 1,50 voor de wijn. Inloop 13.00 uur, start speelmiddag 13.30 uur. Belangstelling om eens mee te doen: mail [email protected] of  bel 020-6240341.

Lees ook:Stratenfestival-programma bij COC Zwolle
Lees ook:Tv-tip: ‘Mannen op spitzen – Les Ballets Trockadero’
Lees ook:De Lesbo-Code: koffie-ochtenden in Amsterdam
Lees ook:Islam-stickers voor homovrije zone
Lees ook:De Lesbo-Code – Voorvertoning video gedichten in Buitenveldert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>