Zaterdag 17 oktober ‘Niet Alleen Anders-Dag’ voor roze jongeren

Zaterdag 17 oktober kunnen organisatoren van activiteiten voor roze jongeren hun licht opsteken op de ‘Niet Alleen Anders-Dag‘. COC Nederland, Movisie en de Nationale Jeugdraad (NJR) organiseren de dag in De Witte Vosch, Oudegracht 46 in Utrecht. Van 14.00 tot 22.00 uur zijn er workshops, interviews, inspiratie- en brainstorm-sessies.

Maar er is meer: Respect2Love en Haardvuur legen uit hoe je biculturele jongeren bij events kunt betrekken, Totally en GSA Netwerk vertellen hoe je aandacht krijgt voor je activiteit, The Genderbreadkit geeft een workshop over gender, de vernieuwde website wordt gelanceerd, het Trutfonds leert hoe je een succesvolle subsidieaanvraag moeten schrijven en de Jeugdraad leert hoe je ‘een goede LHBT-vertegenwoordiger’ kunt zijn. De dag wordt afgesloten met een borrel en gratis diner. Aanmelden: zie website. ‘s Avonds is er in TivoliVredenburg een Pann-feest: ‘Haunted House‘.

Lees ook:Weerbaarheidstraining voor roze ouderen
Lees ook:Tijgertje organiseert workshop weerbaarheid
Lees ook:Lesbisch, homo, bi en/of transgender jongere? Hojokamp 2.0 is dé plek voor jou!
Lees ook:Voorlichtingsgroep COC Zwolle succesvol
Lees ook:Lesmethode Gelijk = Gelijk wint LHBT Innovatieprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>