LHBT-stichting ReR-Purmerend opgericht

Purmerend heeft een eigen stichting voor LHBT’s: ReR-Purmerend. ReR staat voor Roze en regenboog. Mensen kunnen er terecht met vragen over LHBT-zaken, er worden ontmoetingen en activiteiten georganiseerd en voorlichtingen gegeven. Doel is de dialoog aan te gaan met iedereen die daarvoor openstaat, om acceptatie en emancipatie van roze Purmerenders te bevorderen.

In het weekend van vrijdag 9 tot en met zondag 11 oktober viert de stichting de oprichting. Vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober staat ReR-Purmerend op de boekenmarkt in het Makkado, zaterdag is er vanaf 21.00 uur een meeting in café de Kluif op het Wormerplein en zondag is om 10.00 uur een regenboogviering in de Tabokerk, wordt om 12.00 uur op het stadhuis de vlag gehesen en is er vanaf 13.00 uur een coming-out feest in de recreatiezaal van Wijkplein Centrum/Gors.

Lees ook:Nieuwe LHBT-stichting opgericht in Purmerend
Lees ook:Nieuwe homogroep in Purmerend: HOBILESTRA
Lees ook:Roze Valentijnsdag voor Polen
Lees ook:Café Oké COC Zwolle bestaat 10 jaar
Lees ook:Suikerfeest voor homo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>