Aids Fonds haalt recordbedrag binnen met piemelboot

Tijdens de Canal Parade op 1 augustus in Amsterdam heeft het Aids Fonds met haar ‘piemelboot‘ een recordbedrag ingezameld: 14.640 euro, dat is meer dan dat tijdens een Gay Pride werd gecollecteerd. De ‘piemelboot’ maakte onderdeel uit van de campagne ‘Geen medicijnen is doodzonde’.

De vijf meter hoge opblaasbare piemels op de boot van het Aids Fonds moesten duidelijk maken dat er nog altijd grote verschillen in de wereld bestaan: gemiddeld heeft slechts één op de tien homomannen met hiv in de wereld toegang tot hiv-medicatie en -zorg.

Lees ook:Aids Fonds vaart mee op Canal Parade met ‘piemelboot’
Lees ook:Fighting for Tolerance: Aids Fonds in de boksring met Poetin en Mugabe tijdens Canal Parade
Lees ook:Aids Fonds gedenkt slachtoffers MH17 tijdens Canal Parade
Lees ook:Aids Fonds trekt miljoen uit voor homomannen
Lees ook:Supercondoom vaart mee in Canal Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>