Pride Walk tijdens Amsterdam Gay Pride

220px-Pink_triangle.svg[1]Tijdens het openingsweekend van de Amsterdam Gay Pride nam de Amerikaanse president Barack Obama het tijdens zijn bezoek aan Kenia op voor LHBT’s in Afrika. Dat kunnen wij ook doen, door donderdag 30 juli mee te lopen in de Pride Walk, om de roze medemens waar ook ter wereld een hart onder de riem te steken.

De Pride Walk begint om 18.00 uur op het Mercatorplein in Amsterdam-West en eiding op het Homomonument op de Westermarkt. Pink Nieuw-West haakt aan met de Prelude vanaf 12 .00 uur op het Osdorpplein. Daar varen één of meer bootjes af naar de Erasmusgracht bij het Mercatorplein. Op dit plein begint om 17.00 uur een manifestatie als opwarmer. De aankomst op het Homomonument is rond 19.30 uur. Om 20.00 uur barsten de Amsterdam Gay Pride straatfeesten los, ook op het monument achter de Westerkerk.

Lees ook:Inschrijven voor Prelude van de Pride Walk
Lees ook:‘Prelude’ Pink-Nieuw-West op Osdorpplein voor begin Pride Walk
Lees ook:Pink Nieuw-West: Prelude Europride zaterdag 23 juli Osdorpplein en Boot
Lees ook:Gay Pride op het Homomonument
Lees ook:Amsterdam Gay Pride 2014 – de hoogtepunten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>