Man ontvangt na 26 jaar kaart van in 1995 overleden homoseksuele zoon

De 87-jarige Amerikaan Duane Schrock Sr. ontving dit jaar kort na Vaderdag een kaart van zijn in 1995 overleden zoon. Omdat de man vaak verhuisde, deed de kaart er 26 jaar over bij hem aan te komen. Vader leefde in onmin met zijn zoon, omdat hij diens homoseksualiteit niet kon verkroppen. De in 1989 verzonden Vaderdagskaart leek een verzoeningspoging te zijn.

‘Lieve papa, we hebben elkaar al lang niet gesproken’, schreef de zoon op de kaar. ‘Het gaat goed met me in Richmond. Ik hoop van je te horen. Fijne vaderdag.’ De zoon, Duane Schrock Jr., overleed in 1995 op 45-jarige leeftijd aan de gevolgen van aids.

Lees ook:Californië: Amerikaan schiet zoon dood ‘omdat hij homo is’
Lees ook:Vrijdag besloten uitvaart Adèle Bloemendaal
Lees ook:Vaderdag: beroemde homo-vaders
Lees ook:Draagmoeder baart kind voor haar homoseksuele zoon
Lees ook:Man met twee penissen hype op internet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>