Amsterdam Gay Pride achtste op lijst ‘Beste Gay Prides’

De Amsterdam Gay Pride prijkt op de achtste plaats van de lijst met beste gay prides ter wereld van reiswebsite Jetsetter.com. Berlijn komt op die lijst de beste uit de bus, vanwege haar open mind tegenover de roze medemens.

De Duitse hoofdstad wordt gevolgd door Minneapolis, Toronto, New York en San Francisco. De Amsterdam Gay Pride wordt geroemd vanwege de Canal Parade en het gemengde publiek. Antwerpen volgt de hoofdstad op nummer 9.

Lees ook:Gay Prides in roze metropolen
Lees ook:Gay Prides in grote steden over de hele wereld
Lees ook:Antwerpen Gay Pride Parade
Lees ook:Gay Prides zomer 2014
Lees ook:Amsterdam Canal Parade 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>