Bridgen in de Amsterdam Pride week 2015

Bridgevereniging Gay Forcing organiseert tijdens de Amsterdam Pride 2015 een bridgedrive. Op 31 juli wordt in Hotel Casa400 een spannende drive gehouden voor bridgers uit binnen- en buitenland. Er wordt gespeeld in een A-lijn en een B-lijn. De middag start om 15.00 uur en het toernooi vangt om 16.00 uur aan. Het programma eindigt aan het eind van de avond in de bar van het hotel met een borrel en de prijsuitreiking (bron: persbericht).

Inschrijven kan tot en met 24 juli. Een mail sturen naar [email protected] is voldoende. De kosten bedragen 72 euro per paar en is inclusief koffie, thee en uitgebreid diner. Na betaling is deelname gegarandeerd. Het rekeningnummer is NL85ingb0004385315. Gay Forcing is opgericht in 1997, en is de enige Nederlandse bridgevereniging voor homoseksuele mannen en vrouwen daarnaast zijn gay friendly bridgers van harte welkom. Gay Forcing combineert een sportieve met een sociale functie en nodigt homoseksuele bridgers die nog geen lid zijn, nadrukkelijk uit om aan de bridgedrives van Gay Forcing deel te nemen.

Lees ook:Tientjesactie UvA Pride voor roze universiteitsboot
Lees ook:Luna Lunette’s ‘Gala Variété Sponsor Diner’
Lees ook:International Queer & Migrant Filmfestival Amsterdam: 7 t/m 11 december
Lees ook:Initiatiefnemer AmsterdamDiner krijgt koninklijke onderscheiding
Lees ook:Concert Galakoor 28 januari 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>