Mannen gechanteerd met foto’s cruising area

@Erik Feenstra

In Utrecht, Gooi- en Vechtstreek en Flevoland heeft een aantal mannen brieven gekregen waarin de schrijver beweert foto’s van hen op cruising area te hebben. De ontvangers van de brieven worden gechanteerd: als ze niet betalen, worden de foto’s gepubliceerd. De politie Midden-Nederland heeft sinds eind april meerdere meldingen ontvangen.

 

De politie spreekt van ‘meer dan een handvol’ brieven, maar wil het precieze aantal niet noemen. De politie is een onderzoek gestart en vraagt mensen die er ook mee te maken hebben gehad of andere informatie kunnen geven, contact op te nemen met de politie (0900-8844, vraag naar de recherche in Maarssen). Dat kan ook anoniem (0800-7000) of via het team Roze in Blauw (088-1677277). Het is niet duidelijk of de foto’s op één homo-ontmoetingsplek zijn gemaakt. De mannen wonen op verschillende plekken in Midden-Nederland.

Lees ook:Politie Twente zoekt getuigen van misdrijf
Lees ook:Actie Robert Long-fans voor brievenboek
Lees ook:Drie mannen in Lelystad opgepakt op verdenking afpersing homo
Lees ook:Opnieuw sprake van kannibalisme in Duitsland
Lees ook:Mannen in Egypte gearresteerd vanwege homohuwelijk op video

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>