Vrouw klaagt alle homo’s aan namens God

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Nebraska is ‘namens God’ naar de rechter gestapt om alle homo’s aan te klagen. De 66-jarige Sylvia Driskell heeft de federale rechtbank in Omaha gevraagd te bepalen of homoseksualiteit ‘een zonde is’. De dame beweert van zichzelf dat ze ‘een ambassadeur voor God en Jezus’ is.

In een brief van zeven pagina’s aan de rechtbank citeert ze Bijbelversies en schrijft ze dat homoseksualiteit een zondige gruweldaad is en dat homo’s dat zelf donders goed weten: ‘waarom zouden ze anders in de kast blijven?’ De dame verdedigt zichzelf in de rechtszaal.

Lees ook:Elton John: ‘Jezus was meelevende homo’
Lees ook:Homo’s, terroristen en een homomoeder
Lees ook:Directeur Apple komt uit de kast
Lees ook:Jezus ‘was homo die in de kast zat’
Lees ook:Reisopera brengt roze Johannes Passion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>