Homo op Koningsdag in Groningen aangevallen

In Groningen is op Koningsdag midden op straat een man uit Hoogezand-Sappermeer aangevallen. De laatste woorden die het slachtoffer zich nog weet te herinneren, waren ‘vieze homo’. Vlak daarna werd hij op het Emmaviaduct in elkaar geslagen. Hij had Koningsdag met vrienden en familie in het centrum gevierd en was rond acht uur ‘s avonds op weg naar een vriend.

Op het Emmaviaduct, vlak bij het Centraal Station, hoorde hij twee jongens anti-homoleuzen schreeuwen en werd hij van achteren aangevallen. Hij liep kneuzingen op, gebroken tanden en er stroomde bloed uit zijn lip en kin. Hij wist zijn partner te bellen  die hem naar het ziekenhuis bracht. Door de klap liep hij een hersenschudding op en kon hij zich pas de dag erop herinneren wat er was gebeurd. Woensdag gaat het slachtoffer aangifte bij de politie doen.

Lees ook:Gordon na aanrijding op Mykonos zwaargewond naar Athene overgevlogen
Lees ook:Politie zoekt slachtoffers homogeweld
Lees ook:Potenrammers slaan man in elkaar in Antwerpen
Lees ook:Rotterdam: lesbienne op straat mishandeld
Lees ook:Man houdt blijvend letsel over na anti-homogeweld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>