IS militanten ‘vergeven’ homo’s, om ze daarna alsnog dood te stenigen

Foto’s van homo’s die door IS militanten van daken worden geduwd, kennen we al, net als homo’s die dood worden gestenigd. Het kan nog gruwelijker: nu circuleren er foto’s waarop te zien is hoe twee geblinddoekte mannen worden omhelsd voor ze dood worden gestenigd, terwijl mensen toekijken. De hug betekent kennelijk zoiets als ‘vergiffenis van God na hun dood’.

De slachtoffers ogen rustig: vermoedelijk krijgen ze van tevoren een lading kalmerende middelen toegediend. Dat schijnen de militanten vaker te doen voor executies en amputaties, om het proces soepeltjes te kunnen laten verlopen.

Lees ook:IS militanten gooien opnieuw ‘homo’ van het dak
Lees ook:IS gooit opnieuw vermeende homo van een flat omlaag
Lees ook:IS gooit homo van klif en stenigt overspelige vrouw
Lees ook:VN-Veiligheidsraad houdt hoorzitting over anti-homogeweld IS
Lees ook:Londense priester die homo’s dood wil stenigen verdedigt aanslag in Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>