Poz&Proud mag toch meevaren in Canal Parade

Poz&Proud, de sectie van homomannen bij de Hiv Vereniging mag tóch deelnemen aan de Canal Parade in augustus in Amsterdam. De groep viste tijdens de loting achter het net tijdens de loting op 1 maart, toen onder 134 gegadigden 80 boten werden verloot.

Onlangs werd Poz&Proud opgebeld door de organisatie van Amsterdam Gay Pride: er was een boot vrijgekomen in hun categorie (ik neem aan ‘non-profit gay lokaal’?) en of Poz&Proud nog interesse had? ‘Daar moesten we natuurlijk niet lang over nadenken’, aldus de voormannen van Poz&Proud. ‘We sluiten ons op voor het regelwerk’, meldt de website, en komt naar buiten ‘als we wat meer te vertellen hebben. We beginnen ons al ongeduldig op te laden voor de bergen die we de komende maanden met veel plezier zullen verzetten bij alle voorbereidingen.’

Lees ook:Poz & Proud bestaat vijf jaar
Lees ook:UvA Pride zoekt hulp voor boot Canal Parade
Lees ook:Canal Parade 2014: de boten zijn verdeeld
Lees ook:Opnieuw meer aanmeldingen voor Canal Parade
Lees ook:Homoboten eerste keus Canal Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>