Ed Milliband: ‘Ik snotterde toen ik ‘Pride’ zag’

De Britser Labour-leider Ed Milliband ‘snotterde’ toen hij de film Pride zag. Dat zei hij in een interview op de radio. Hij vertelde fan te zijn van de film uit 2014, waarin een groep homo- en lesbo-activisten uit Londen in de jaren ’80 de stakende mijnwerkers in Wales komen ondersteunen (trailer: klik hier): ‘Ik zat te snotteren!’

Saillant detail: onlangs zei premier Cameron dat hij de film ‘The Inimitation Game’ had gezien, de film over Alan Turing, die de Duitse enigma code wist te doorbreken, maar na de oorlog werd veroordeeld voor homoseksualiteit en kort daarop zelfmoord pleegde. Op de vraag welk LGBT-personage hij bewonderde, antwoordde Cameron dat hij de film ‘briljant’ vond, maar uiteindelijk toch ‘voor Clare Balding ging’.

Lees ook:The Imitation Game verfilmt tragische leven Alan Turing
Lees ook:Geen Golden Globes voor The Imitation Game
Lees ook:Geen Golden Globes, maar acht Oscar-nominaties voor ‘The Imitation Game’
Lees ook:Alain Turing krijgt 60 jaar na zijn dood gratie
Lees ook:Isle of Man volgt Engeland met ‘gay pardon’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>