San Francisco telt meeste roze Amerikanen

De Amerikaanse stad San Francisco telt de meeste LHBT-inwoners in de Verenigde Staten. Voor de roze medemens zal dat geen nieuws zijn, maar vrijdag werd het bevestigd door de uitkomsten van een onderzoek, waarin de vijftig grootste Amerikaanse steden met elkaar werden vergeleken.

Aan het onderzoek deden 374.325 mensen in het hele land mee. In de San-Francisco-area (San Francisco, Oakland, Hayward) blijkt 6,2 procent roze. Greater Portland werd tweede met 5,4  procent, gevolgd door Austin (Texas), New Orleans en Seattle. Nieuws is misschien wèl dat New York vér buiten de top-10 valt: met 4,0 procent eindigde de New York area (New York, Neward, Jersey City) op de 23e plaats.

Lees ook:Amsterdam nog altijd populaire bestemming homo-vakantiegangers
Lees ook:Studie: ‘Na 32 maanden PrEP niet één nieuw geval van hiv’
Lees ook:Amerikaan vermoordt homokoppel als vergelding voor Irak en Syrië
Lees ook:Slechts 1,7 procent van de Amerikanen homo
Lees ook:Homo’s slanker, lesbo’s dikker dan hetero’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>