Familieleden mishandelden en ontvoerden jongen na zijn coming-out

In Berlijn zijn drie Libanese mannen schuldig bevonden aan mishandeling en ontvoering van een Duits-Libanese jongen, die drie jaar geleden uit de kast kwam. De vader en twee ooms waren niet bij de uitspraak van de rechter aanwezig, maar de inmiddels 18-jarige Nasser El-Ahmed wèl, trots op zijn homo-zijn en vergezeld van een schare vrienden. In oktober 2012 kwam de toen 15-jarige Nasser voor zijn geaardheid uit, maar familieleden wilden daar een stokje voor steken.

Tijdens een persconferentie vertelde een zegsman dat een van de ooms de jongen met benzine had overgoten en had gedreigd hem in brand te steken. De ouders van Nasser sloegen er lustig op los en overgoten hem met kokend water. Vaderlief had gedreigd hem een mes door zijn keel te duwen. Daarna kreeg Nasser te horen dat er in Libanon een mooi meisje op hem zat te wachten, met wie hij inmiddels verloofd zou zijn. De jongen vluchtte en zocht onderdak bij Jeugdzorg, maar werd in december 2012 door zijn moeder naar huis gelokt en daarna in een auto ontvoerd. Jeugdzorg liet een opsporingsbevel uitgaan en de auto werd twee dagen later aan de grens van Roemenië met Bulgarije aangehouden. De aangeklaagde familieleden moeten elk 1.350 euro betalen.

Lees ook:Lesbische pleegouders Turks kind duiken onder
Lees ook:Ook Roma verzet zich tegen pleegzorg door lesbisch stel
Lees ook:Man vastgebonden aan boom op cruisingplek
Lees ook:Opnieuw homo gemolesteerd in Amsterdam
Lees ook:Man opgepakt voor dood Les Strijder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>