Petitie tegen antihomo-wetsvoorstel Noord-Ierland

Als het aan de Democratic Unionist Party (DUP) ligt, is het eerdaags in Noord-Ierland niet meer strafbaar om LHBT’s te weigeren service te verlenen. De DUP wil een anti gay-clause toevoegen aan bestaande equality wetten. De politieke partij heeft om feedback gevraagd; de consultatie sluit over vier dagen, op 27 februari. AllOut is een petitie gestart om daar op de valreep een stokje voor te steken: go.allout.org/en/a/northern-ireland.

Stel je voor dat je een huis niet kan krijgen omdat je bent zoals je bent. Of dat je ‘te homo’ bent om in een hotel te kunnen overnachten. Of door een restaurant wordt verwijderd. Hoewel er genoeg politici zijn die zich hard maken het amendement te stoppen, zal het toch ter stemming worden gebracht. The deadline is February 27 – sign now: go.allout.org/en/a/northern-ireland.

Lees ook:Teken petitie tegen westerse adds in Oegandees boulevardblad Red Pepper
Lees ook:Petitie heeft succes – Orange trekt advertentie in Oegandees antihomo-blad terug
Lees ook:Oproep: doe mee met het onderzoek ‘Zichtbaar lesbisch’
Lees ook:Onderzoek homopesten in noodopvang Heumensoord nog niet afgerond
Lees ook:Neem een kamer in homohotel Kemer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>