Roze Loper voor Sint Anna Klooster Eindhoven

Dinsdag 10 februari heeft welzijnsinstelling Sint Anna Klooster in Eindhoven de Roze Loper gekregen. Het is een onderscheiding van het COC voor instellingen die aandacht besteden aan seksuele diversiteit van bewoners en personeel, iets waar het bij ouderen in de welzijnssector nogal eens aan schort, aldus het COC.

LHBT’s worden nogal eens negatief behandeld, gepest en gediscrimineerd. De Roze Loper is in feite een landelijk roze keurmerk voor zorginstellingen. Sinds 2008 reikt het COC Roze Lopers uit. Sint Anna in Eindhoven is de eerste welzijnsorganisatie in Zuidoost-Brabant die er één krijgt.

Lees ook:Stichting Welzijn Ouderen Arnhem krijgt als eerste welzijnsorganisatie de Roze Loper
Lees ook:Roze Loper voor alle verpleeeg- en verzorgingshuizen Amsta
Lees ook:Zorginstelling Humanitas Rotterdam krijgt Roze Loper
Lees ook:Roze keurmerk voor zorginstellingen
Lees ook:Politie Brabant Zuidoost zoekt tips over geweld op cruiseplek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>