Folder verspreid in Dublin: ‘homo’s krijgen eerder kanker’

In Dublin circuleert een folder waarin staat dat je eerder kanker krijgt als je homo bent: de levensverwachting van de gemiddelde homo is 60, waarschuwt een folder die is verspreid om mensen op het hart te drukken bij het komende referendum over het same-sex huwelijk toch vooral tegen te gaan stemmen. De folder zou zijn uitgebracht door de Alliance for the Defence of the Family and Marriage (ADFAM).

Veel homo’s ‘lijden statistisch gezien meer onder alcoholisme en drugsgebruik en aan depressies en zelfmoord’, beweert ADFAM. In de folder staan meer op zijn zachtst gezegd opmerkelijke oneliners, zoals: ‘Vóór het homohuwelijk stemmen is hetzelfde als: ‘vóór de islamitische sharia stemmen’, ‘de volgende stap wordt vast en zeker christenvervolging; dan wordt het strafbaar om christelijke normen en waarden aan te leren’ en ‘dit is een kleine minderheid hun zin geven, die ons daarna zal gaan dicteren waar het in een huwelijk om draait’. Het referendum vindt op 22 mei plaats.

Lees ook:Referendum tegen verbod homohuwelijk Californië pas in 2012
Lees ook:GroenLinks populairste partij onder homo’s
Lees ook:Kroaten willen geen homohuwelijk
Lees ook:Roemeense regeringspartij wil homohuwelijk met referendum tegenhouden
Lees ook:Moslimpartij Duitsland is antihomo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>