Homofobe Duck Dynasty krijgt ‘Free-Speech’ Award

Phil Robertson, bekend als de homofobe Duck Dynasty vanwege zijn anti-homo uitspraken, krijgt een prijs voor zijn uitlatingen: de Free Speech Award. Hij krijgt de ‘Andrew Breitbart Defender of First Amendment Award’ tijdens het jaarcongres van de Conservative Political Action Conference (CPAC) op 27 februari in Washington.

‘In een tijd waar conservatieve christenen door media en popcultuur onder vuur worden genomen, blijft Robertson trouw aan zijn overtuigingen’, aldus de voorzitter van de organisatie. ‘Zelfs toen de complete mainstream media eisten dat zijn eigen hit show van de buis werd gehaald, blijf hij vasthouden aan wat hij voor waar houdt.’ In 2013 werd zijn show twee weken van he tprogramma op de buis geschrapt, nadat hij in een interview beweerde dat God de homo’s straft met het oplopen van soa’s. Vorig jaar zei Robertson nog dat ‘seksueel immorelen’ naar de hel zouden gaan.

Lees ook:Homofobe reality-star VS Phil Robertson terug op te buis
Lees ook:Ricky Martin krijgt Amerikaanse homoprijs
Lees ook:Ted Cruz: homofobe Duck Dynasty-ster Phil Robertson ‘zou geschikte VN-ambassadeur zijn’
Lees ook:SBS6 stopt met Show XL met Fred van Leer
Lees ook:Gay Awards uitgereikt in Los Angeles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>