Liesbeth List opent Gay Care Lounge in Amsterdam

Donderdag 22 januari opent Liesbeth List de Gay Care Lounge aan de Tweede Rozendwarsstraat in de Amsterdamse Jordaan. Het roze huiskamercafé is open voor buurtbewoners en klanten van Gay Care, die verzorging en verpleging levert aan LHBT’s. Gay Care wil ervoor zorgen dat ook alleenstaande roze ouderen ‘de zorg een aandacht krijgen die ze verdienen’, aldus Liesbeth List.

Zij is ambassadeur van Gay Care, samen met André van Duin, Hans van Willigenburg, politiewoordvoerster Ellie Lust (Roze in Blauw), Hans van Manen en Erwin Olaf. Dolly Bellefleur zal regelmatig ion de lounge komen optreden, net als collega Dusty.

Lees ook:Roze Lieverdje 2016 voor Ellie Lust
Lees ook:Eerste roze thuiszorgorganisatie gaat van start
Lees ook:Ellie Lust in de nieuwe ‘Wie is de Mol’?
Lees ook:Politiewoorvoerder Ellie Lust is ‘de nieuwe stem’ van Amsterdam Museum
Lees ook:Bob Angelo Penning voor André van Duin en Miriam van der Have

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>