‘Inenten kan kinderen in homo’s veranderen’

‘Laat je kinderen niet inenten, want dat kan ze in homo’s veranderen.’ Daarvoor waarschuwt VacTruth, een Amerikaanse groep die tegen vaccineren is, op Facebook: ‘Het is bekend dat vaccinaties hormoonfuncties kunnen verstoren’, aldus de tegenstanders. Inenten kan volgens hen ‘je schildklier aantasten, je vruchtbaarheid verminderen en je seksualiteit beïnvloeden’.

Dat laatste wordt niet gedeeld door de wetenschap, zoals de American Psychological Association, die ‘geen enkel bewijs’ ziet in de link tussen prikken en zaken als autisme en een verandering van seksuele voorkeur.

Lees ook:VS stopt therapieën om homo’s om te turnen
Lees ook:Studie: ‘Kinderen van same-sex ouders gezonder’
Lees ook:Britse therapeuten bieden homogenezing
Lees ook:Studie: ‘Homoseksualiteit is niet on-Afrikaans’
Lees ook:Homo-vluchtelingen maken mogelijk meer kans op asiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>