Homo-sauna Tibet Eindhoven dicht

De gemeente Eindhoven heeft donderdag met directe ingang homo-sauna Tibet gesloten. Volgens een woordvoerster is maanden geleden al geconstateerd dat een aantal zaken niet op orde waren op het gebied van brandveiligheid, hygiëne en bouwkundige zaken. De gemeente kwam sinds juli vier maal controleren en zag dat de euvelen niet waren verholpen.

Als de eigenaar de mankementen heeft verholpen en de sauna ‘voldoet aan de wet- en regelgeving’, mag de sauna weer opengaan, aldus de gemeente. Op haar  website schrijft de sauna ‘wegens verbouwing’ gesloten te zijn. Sauna Tibet ligt aan de rand van natuurgebied Genneper parken en kwam in het verleden meermalen uit de bus als populaire sauna, zoals in 2012, toen het op de tweede plaats eindigde, na Steamworks in Arnhem.

Lees ook:Gay-sauna Thermos Amsterdam is failliet
Lees ook:Thermos Sauna Amsterdam dicht?
Lees ook:Brand homosauna Tibet Eindhoven – vermoedelijk aangestoken
Lees ook:Wanneer heropent café April nou eigenlijk?
Lees ook:Sauna Nieuwezijds: nieuwe homosauna in Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Homo-sauna Tibet Eindhoven dicht

  1. Damian Mickiewicz

    Hello my name is Damian ‘m blind massage therapist I was with you in the sauna I like it here and I’m interested in working with you . I worked twelve-year practice in geyowskich in three saunas and two agro-tourism centers in Poland have recommendations as and dealing in moving the premises without any problems please let me greet job opportunities

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>