Tijgertje organiseert workshop weerbaarheid

Homosportclub Tijgertje organiseert een workshop weerbaarheid op zondag 30 november, van 15.00 tot 16.30 uur in Sportcity Waterlooplein, Jodenbreestraat 6 in Amsterdam. Na de workshop is er een borrel. Kosten: 10 euro, aan de deur. Aanmelden kan via [email protected] Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers; inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding.

Edward Kudding, trainer agressiepreventie en -hantering geeft de korte, praktische workshop die je weerbaarder zal maken in situaties met anti-homogeweld. De training is gebaseerd op het Menselijk Verdedigingssysteem (MVS).  Je leert er een realistische gewelddadige situatie snel te herkennen, strategisch te handelen bij voortekenen van agressie en geweld en gebruik te maken van reflexmatig aangeboren gedrag, dat in iedereen schuilt om zich te kunnen verdedigen als dat nodig is.

Lees ook:Weerbaarheidstraining voor roze ouderen
Lees ook:Homosportclub Tijgertje 25 jaar
Lees ook:Roze Amersfoorters weerbaarder
Lees ook:Les Strijder in 2002 mogelijk omgekomen door anti-homogeweld
Lees ook:Seminar Zelfverdediging voor LHBT’ers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>