Broer antihomo burgemeester van Toronto wil Bob Ford opvolgen

@Erik Feenstra

Burgemeester Rob Ford van Toronto stapt op vanwege gezondheidsproblemen. De eerste man van de grootste stad van Canada ligt wegens een reeks schandalen al jaren onder vuur.  Ooit gaf hij toe ’in een dronken bui’ crack te hebben gerookt. Daarnaast zou hij in het openbaar drugs hebben gebruikt, dronken achter het stuur hebben gezeten en medewerkers oneerbare voorstellen hebben gedaan.

De gemeenteraad wilde al jaren van Ford af, maar hij weigerde op te stappen. De raad was niet bevoegd hem weg te sturen, zolang hij niet werd veroordeeld voor een misdrijf, en tot rechtszaken kwam het niet. Eerder dit jaar weigerde Rob Ford op te staan toen de organisatoren van de World Pride een staande ovatie kregen en weigerde hij subsidie aan dakloze roze jongeren. Nu hij wegens gezondheidsproblemen terugtreedt, wil zijn broer Doug Ford in zijn voetsporen treden. Het schijnt dat beide broers over ‘t-een-en-ander dezelfde ideeën erop nahouden.

Lees ook:Tom Ford ontwerpt penisketting – Katholieken not amused
Lees ook:Graham Moore in dankspeech: zelfmoordplannen op zijn 16e omdat hij ‘anders’ was
Lees ook:Boyzone wint Stonewall Award
Lees ook:Kerry Washington tijdens GLAAD Awards: minderheden moeten krachten bundelen
Lees ook:België zet ‘homo-genezende’ imam op lijst meest gezochte criminelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>