Stem op je favoriete ontwerp Aids Monument Amsterdam

In navolging van steden als Manchester, Vancouver en San Francisco krijgt Amsterdam een Aids Monument, als eerbetoon aan gestorven dierbaren, ode aan buddy’s, hart onder de riem voor mensen met hiv en een plek die de aandacht voor hiv en aids levend wil houden. Het monument moet verrijzen op de oever van het IJ schuin achter het Centraal Station, voor de Piet Heinkade, hoek Oosterdokskade.

De oever van het IJ moet uitgroeien tot een lange wandelpromenade langs het water. Als alles meezit, zal het monument op 1 december 2015, Wereld Aids Dag, worden onthuld. Uit veertig inzendingen heeft een jury het werk van drie kunstenaars uitgekozen. Stemmen kan tot en met 30 september: zie website.

Lees ook:HIV/AIDSmonument in teken van Internationale Aids Conferentie 2018
Lees ook:Welk van drie ontwerpen wordt AIDSmonument Amsterdam?
Lees ook:Ontwerp Aids monument Amsterdam bekend
Lees ook:AIDSmonument onthuld op 1 december 2016 in Amsterdam
Lees ook:Gratis hiv-sneltest in OLVG op Wereld Aids Dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>