Duiveluitdrijving Antwerpen: was slachtoffer lesbisch?

@Erik Feenstra

Vandaag begint in Antwerpen de zaak rond de duiveluitdrijving van de Layla Hachichi. Haar halfzusters slepen de ouders van het slachtoffer voor de rechter, samen met gebedsgenezer Othman G., die in de Marokkaanse gemeenschap van Antwerpen een groot aanzien heeft. De 18-jarige studente overleed eind november  2009, na een aantal behandelingen van de duiveluitdrijver.

Bij één van de sessies zou ze zijn overgoten met kokend water. Ernstige brandwonden zouden haar fataal zijn geworden. Hachichi zou zijn behandeld voor haar seksuele geaardheid: ze kampte met psychische problemen en was vermoedelijk lesbisch. Dat hebben vroegere vriendinnen van haar verteld. De zaak komt nu pas voor de rechter, omdat het parket eerst een uitgebreid postuum psychiatrisch onderzoek liet uitvoeren door experts.

Lees ook:België zet ‘homo-genezende’ imam op lijst meest gezochte criminelen
Lees ook:Familie Joan Rivers klaagt kliniek aan
Lees ook:Homotherapie niet langer vergoed
Lees ook:Homo in brand gestoken – daders gaan vrijuit
Lees ook:D66 wil uitleg Teeven over veiligheid LHBT-asielzoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>