Homo-zoen in taxi taboe

Twee mannen uit Chicago hebben een vervoersbedrijf aangeklaagd, omdat een taxichauffeur te keer ging toen zij elkaar een zoen hadden gegeven. Hij zou de mannen op de snelweg uit zijn auto hebben willen zetten. De twee mannen, die een koppel zijn, reden vorig jaar mei van het vliegveld O’Hara naar de Amerikaanse stad Chicago, toen de een de ander ‘een simpele kus van een seconde’ gaf, meldt het politierapport.

De mannen weigerden uit te stappen en de bestuurder reed roekeloos en slingerde door het verkeer, aldus het politierapport. Een van de mannen belde de politie; uiteindelijk stopte de taxi op de parkeerplaats van een supermarkt. De chauffeur vertelde de politie dat beide mannen’ in zijn auto hadden zitten seksen’. ‘Ik zei dat ze moesten stoppen. het regende. Ik kon niet rijden terwijl er zoiets gebeurt.’ De beide mannen vinden dat hun rechten zijn geschonden en eisen een schadevergoeding. Hoe veel is niet bekendgemaakt.

Lees ook:Politie zoekt getuigen na mishandeling homo in Amsterdam
Lees ook:Opnieuw homo gemolesteerd in Amsterdam
Lees ook:Minister erkent fouten bij homorazzia
Lees ook:Celstraf voor mishandeling met dodelijke afloop op homoplek bij Hilversum
Lees ook:Man vastgebonden aan boom op cruisingplek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>