Voormalig antihomo gouverneur VS leeft met priester die homoseks had

Bob McDonnell, de voormalig gouverneur van de Amerikaanse staat Virginia, had tijdens zijn ambtsperiode niet veel  op met de roze medemens. Hij was tegen openstelling van het huwelijk. Meteen na zijn aantreden schrapte hij een verordening van zijn voorganger die ambtenaren beschermde tegen discriminatie op grond van hun geaardheid. Nu blijkt hij samen te wonen met een priester die in 2002 was betrapt toen hij het genoegen had met een andere man.

McDonnell en zijn vrouw zijn aangeklaagd omdat ze geld en giften zouden hebben aangenomen tijdens zijn gouverneurschap. McDonnell verdedigde zich door te zeggen dat er van hun huwelijk amper wat over was geweest en dus nooit kunnen hebben samengezworen. Om dat kracht bij te zetten, zei hij dat hij tegenwoordig samenwoont met een katholieke priester Wayne Ball, die in 2002 door de politie was betrapt op homoseks.

Lees ook:Italiaanse priester ontslagen op beschuldiging van deelname aan gay orgieën
Lees ook:Voorlopig geen homohuwelijk in Maine
Lees ook:Gouverneur Maine stemt voor homohuwelijk
Lees ook:Schwarzenegger versus homo’s zwalkt heen en weer
Lees ook:Bijna miljoen dollar aan donaties voor antihomo-pizzeria VS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>