Burgemeester hoofdstad Kazachstan: ‘media promoot homoseksualiteit en brainwasht kinderen’

De internationale media ‘promoten homoseksualiteit en brainwashen kinderen’. dat beweert de burgemeester van Astana, de hoofdstad van Kazachstan. Tijdens een toespraak in de hoofdstad zei hij dat moderne technologie gevaarlijk voor kinderen is, omdat de media die gebruikt om ze te ‘brainwashen’ en ‘slechte en onacceptabele zedeloosheid’ tot de gangbare sociale norm maken.

Media kunnen in de loop der tijd ‘bepaalde technieken gebruiken om de publieke opinie te manipuleren’, aldus de burgervader. Als voorbeeld noemt hij same-sex relaties die eeuwenlang in de religieuze hoek waren verboden en nu ‘op ene globale basis’  worden geaccepteerd. ‘Ik denk dat je zelf kan zien hoe het onderwerp door internationale media wordt gepromoot. Wat kunnen we nog meer verwachten?’  Hij sloot zijn toespraak met zijn opinie over educatieL een samenleving moet in staat zijn ‘homo-propaganda’ te kunnen weren.

Lees ook:Paus versus seksuele voorlichting
Lees ook:Te weinig seksuele voorlichting op Nederlandse scholen
Lees ook:Ierland wil verbod discriminatie homo-docenten op religieuze scholen
Lees ook:Internationale aidsconferentie AIDS2018 in Amsterdam
Lees ook:Kleuterleidster klaagt chef aan die haar ontsloeg omdat ze geen ‘homoverhaaltjes’ wilde voorlezen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>