Apocalyps dreigt als Ierland homohuwelijk toestaat

Een Ierse mensenrechtengroep heeft een videofilm gemaakt over de apocalypse die eraan dreigt te komen als Ierland het huwelijk openstelt voor koppels van hetzelfde geslacht. De film waarschuwt wat er van het land overblijft als de Ieren in een referendum in 2015 voor openstelling stemmen. Geen nood: de film Armagayddon is satire, geproduceerd door LGBT Noise (video: klik hier).

In het filmpje schuilt een heterokoppel in een gebarricadeerde woning voor de boze (gay) buitenwereld. Het filmpje eindigt met de leus ‘Mariage equality, dat is niet het eind van de wereld, beste mensen!’ Vorige maand werd bekend dat er in 2015 in Ierland een referendum komt over openstelling van het huwelijk. Volgens polls is driekwart van de Ieren voor openstelling, maar ook hier zullen religieuze groepen zich niet onbetuigd laten en alles uit de kast halen om tegenstemmers te werven,

Lees ook:Ierland maakt zich op voor historisch referendum over ‘homohuwelijk’
Lees ook:Over twee weken eerste homohuwelijken in Ierland
Lees ook:Steun voor homohuwelijk opluchting voor Ierse regering
Lees ook:‘Geld voor referendum homohuwelijk beter te besteden aan gratis hiv-testen’
Lees ook:Ontroerende video voor ja-campagne referendum homohuwelijk in Ierland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>