God Loves Gays-campagne versus God Hates Fags-kerk

Na de dood Robin Williams bazuinde de homofobe Westboro Baptist Church rond dat het van zich zou laten horen tijden de begrafenis van de Hollywood-ster. De kerk, bekend om hun God Hates Fags vlaggen, verstoort wel vaker plechtigheden, als de kerk meent dat hun mening over de roze medemens wordt ‘geschaad’. Als antwoord werd een crowd fund rasing campagne op touw gezet, om billboards het ‘God Loves Gays‘ te kunnen betalen.

Er is al meer binnen dan het streefgetal van 55.000 dollar. Daarmee kan er een jaar lang worden geadverteerd op billboards in Topeka, de stad in Kansas waar de homofobe kerk is gevestigd. Pal tegenover de kerk kan tot maart 2015 – de maximaal toegestane tijd – een billboard worden neergezet met de tekst ‘God Loves Gays’.

Lees ook:Pizzacampagne voor dakloze LHBT’s als reactie op homofobe pizzeria VS
Lees ook:Crowdfunding-actie ‘WE ARE FAMILY’
Lees ook:God Hates Fags ‘kerk’ protesteert bij begrafenis zoon vice-president Joe Biden
Lees ook:FIFA bestraft landenelftallen, onder meer vanwege homofobe spreekkoren
Lees ook:God Hates Fags kerk wil herdenking Ground Zero verstoren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>