Duitse kannibaal voor de rechter

In Dresden is het proces begonnen tegen de Duitse kannibaal Detlef G. De 56-jarige Duitse politieman wordt ervan verdacht een man te hebben gewurgd en in stukjes gesneden. Justitie kan niet bewijzen dat hij daarvan heeft gegeten. De twee mannen hadden elkaar ontmoet via een website over kannibalisme, waarop ze hun fantasieën uitwisselden. G. spreekt de beschuldigingen tegen en beweert dat het om zelfmoord ging.

Het slachtoffer is een 59-jarige zakenman van Poolse afkomst uit Hannover. Volgens de aanklagers fantaseerde hij erover te worden opgegeten. De twee besloten elkaar te ontmoeten in een huis van G. ten zuiden van Dresden. Na zijn arrestatie leidde de verdachte de politie naar lichaamsdelen die hij in de buurt had begraven. De politie wist een gewiste video terug te halen waarin G.. zegt ‘nooit te hebben gedacht zo laag te kunnen zinken’. De zaak doet denken aan ‘de Kannibaal van Rothenburg‘. Hij werd in 2006 veroordeeld tot levenslang voor het doden en opeten van een 43-jarige man.

Lees ook:Opnieuw sprake van kannibalisme in Duitsland
Lees ook:Man aangehouden voor bedreiging homo’s
Lees ook:Man houdt blijvend letsel over na anti-homogeweld
Lees ook:Duitse homo na seksspel gekookt en aan stukken gehakt
Lees ook:Eurovisie Songfetival mogelijk doelwit al-Qaida

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>