Politie Amsterdam nodigt rechercheur uit voor ‘smerige’ Gay Pride

Afgelopen weekend twitterde de Groningse rechercheur Remco de Jong de Amsterdam Gay Pride ‘een smerige vertoning‘ te vinden. Het leidde tot veel woedende reacties op sociale media. Roze in Blauw, de LHBT-werkgroep van politie Amsterdam-Amstelland, nodigt hem uit om komend jaar naar de Canal Parade te komen, om met eigen ogen de botenparade te kunnen bekijken.

Roze in Blauw vindt de uitlating van de Groningse diender ; heel beschadigend voor hem en de politie in zijn algemeenheid’ en denkt dat hij ‘nog niet heeft begrepen waar de Gay Pride voor staat’. Bovendien zou het Groningse homo’s ervan kunnen weerhouden aangifte van homogeweld te komen doen. Het is nog niet bekend of de Groninger volgend jaar naar de Canal Parade komt.

Lees ook:Groningse diender twittert: ‘Gay Pride smerige vertoning’
Lees ook:Amsterdam Gay Pride: zero tolerance
Lees ook:Gay Pride op Nederland 3
Lees ook:Militairen mogen meevaren in Canal Parade
Lees ook:Politie er nog niet uit over beledigende homotweet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Politie Amsterdam nodigt rechercheur uit voor ‘smerige’ Gay Pride

  1. Bokkenpoot

    Neem hem mee naar de wallen, dan kan hij zien dat er 365 dagen van het jaar dag en nacht 24 uur jonge vrouwen hun rechten ontnomen worden om massaal als “geldkut” voor hetero’s te dienen. Dat is héél andere koek dan één dag een smerig feest.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>