Radiopresentator VS: ‘Ebola door God gezonden om homo’s uit te roeien’

We konden erop wachten: gebeurt er iets rampzaligs, dan staat er ergens wel een streng gelovige en/of ultrarechts menspersoon op die beweert dat het de straf van God is. Vaak uit Amerika, en niet zelden heeft de straf ermee te maken dat de samenleving de roze medemens teveel met rust laat. Nu heeft Rick Wiles, een Amerikaanse radiopresentator van TruNews, rondgebazuind dat ebola door God is gezonden om homo’s uit te roeien.

‘Ebola kan Amerika’s problemen oplossen, zoals atheïsme, homoseksualiteit, promiscuïteit, pornografie en abortus’, aldus Wiles. ‘Mocht ebola een pandemie worden, dan kun je maar beter door de engelen bent aangewezen die je beschermen tegenover God.’  Eerder dit jaar beweerde hij dat ‘Hitler probeerde een leger op te bouwen van super homo soldaten.’ En dat omdat Hitler, de Nazitop en eigenlijk de hele Nazipartij homoseksueel was, aldus Wiles.

Lees ook:Homofobe Republikein trad vroeger op in drag
Lees ook:Weense kardinaal steunt monogame homorelaties
Lees ook:Kenia: ‘stenig homo’s'-wet voorgesteld in parlement
Lees ook:Aswolk is straf van God
Lees ook:US: twee male strippers in quarantaine vanwege ebola hysterie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>