Bange uurtjes Tom Daily en vriend na noodlanding in Rusland

De Olympische schoonspringer Tom Daley en zijn vriend hebben maandag bange uurtjes beleefd, toen het vliegtuig waarin ze zaten een noodlanding moest maken in Rusland. De Britse atleet kwam van de Diving World Cup in Shanghai en was op weg terug naar huis. Boven Russisch grondgebied moest het vliegtuig, een Airbus A340 van Virgin Atlantic, door een technisch probleem in de lucht brandstof lozen en een noodlanding maken op de luchthaven van Irkutsk in Siberië.

Zijn vriend Dustin Lance Black postte een foto op Instagram waarop te zien was dat het toestel brandstof loosde voor het ging landen. Hij twitterde dat hij het behoorlijk in zijn broek deed om uitgerekend in Rusland te landen, na wat er recent was gebeurd, refererend aan de ramp met de MH17 boven Oost-Oekraïne. Uit het raampje zag hij hoe hun toestel was omringd door brandweerlieden, terwijl niemand meldde wat er eigenlik aan de hand was.

Lees ook:Tom Daley verlooft zich officieel met zijn vriend
Lees ook:Lesbo uit vliegtuig gezet
Lees ook:Aidsdeskundige Joep Lange omgekomen bij vliegramp
Lees ook:‘Power Range’ in Rusland alleen voor 18+ vanwege lesbisch personage
Lees ook:Rusland: gruwelijke moord op transvrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>