Dana International vaart mee op Joodse boot tijdens Canal Parade

De Israëlische ster Dana International vaart op 2 augustus mee op de Joodse boot tijdens de Amsterdam Canal Parade. De dag erop treedt de 42-jarige transseksueel op tijdens het Human Rights Slotconcert op het Rembrandtplein. Dana won het Eurovisie Songfestival 1998 met het nummer ‘Diva’. Ook Conchita Wurst, de ‘vrouw met de baard’, vaart mee, op de boot van Gay Care.

Conchita won het Songfestival dit jaar namens Oostenrijk. Ook zij treedt de dag erop op tijdens het slotconcert op het Rembrandtplein. In 1993 onderging Dana International, geboren als Sharon Cohen, een geslachtsoperatie. De Joodse boot maakt onderdeel uit van Exodays, the Jewish Gay Pride, van 1 tot en met 3 augustus.

Lees ook:Conchita Wurst op de Canal Parade
Lees ook:Slotfeest Amsterdam Gay Pride op Rembrandtplein met vier Songfestivalwinnaars
Lees ook:Amsterdam Gay Pride 2014 Promofilm
Lees ook:Stephen Fry steunt Joodse boot op Canal Parade
Lees ook:Mogelijk Joodse boot op Canal Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>