UvA Pride: homo’s op de werkvloer

Vrijdag 7 mei is de maandelijkse UvA Pride Friday. Iedere eerste vrijdag van de maand organiseert de roze organisatie van de Universiteit van Amsterdam een lezing en aansluitend een borrel. Dit keer gaat de lezing over LHBT’s op de werkvloer. De lezing vindt plaats om 16.00 uur in CREA in Amsterdam. Vanaf 17.00 uur is de bar open in het CREA Café.

De lezing wordt verzorgd door Erik Plug; de voertaal is Engels (‘LGBT’s in the Labour Market’). Plug is docent Economie aan de UvA, daarvoor was hij verbonden aan ondermeer de Erasmus Universiteit in Rotterdam en de Wageningen Universiteit. CREA, het cultureel studentencentrum van de UvA, zit aan de Nieuwe Achtergracht 170. Door bouwwerkzaamheden via een omweg te bereiken: een straatje naast Albert Heijn op de Sarphatistraat (nummer 141).

Lees ook:UvA Pride Lezing: Emancipatie en de Kunsten
Lees ook:Erasmus Pride van start
Lees ook:UvA Pride lezing: de homo versus de protestant
Lees ook:UvA Pride lezing over religie en homoseksualiteit
Lees ook:UvA Pride lezing: homoseksualiteit en boeddhisme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>