VS: lesbisch trio verwacht gedrieën hun eerste kind

Een lesbisch trio in de Amerikaanse staat Massachusetts (in het Engels: ‘three polyamorous lesbians‘) verwacht gedrieën hun eerste kind. Brynn, Doll en Kitten Young verwachten de baby in juli. De 32-jarige Brynn en de 30-jarige Doll hadden al meer dan twee jaar een relatie, voor de 27-jarige Kitten erbij kwam. Vorig jaar augustus trouwde het drietal, maar de staat erkent het trio-huwelijk niet.

De dames zelf beschouwen zichzelf als met elkaar getrouwd en noemen zich het enige ‘thouple’ ter wereld. Ze hebben gespecialiseerde advocaten in de arm genomen om het nodige papierwerk te regelen. Kitten krijgt de baby, met behulp van ivf via een anonieme donor. ‘We hebben besloten dat ik degene ben die baby’s krijgt, omdat ik de fulltime mama wil zijn’, aldus Kitten. Massachusetts was in 2004 de eerste Amerikaanse staat die het huwelijk openstelde voor koppels van hetzelfde geslacht, maar erkent alleen huwelijken tussen twee mensen.

Lees ook:Draagmoeder baart kind voor haar homoseksuele zoon
Lees ook:Lesbische moeders met bekende donoren gezocht
Lees ook:Homostel haalt baby uit Cambodja via Nederlandse ambassade
Lees ook:Lesbokoppel krijgt door fout donkere baby
Lees ook:Verdachte homo-moorden Kralingse Bos voor de rechter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>