UvA Pride zoekt hulp voor boot Canal Parade

UvA Pride, de belangenvereniging van roze studenten, docenten, medewerkers en alumni van de Universiteit van Amsterdam, mag meevaren tijdens de Amsterdam Canal Parade op zaterdag 2 augustus. ’UvA Pride viert dit jaar haar eerste lustrum en dat is alvast een prachtig onderdeel van de lustrumviering’, aldus woordvoerder Kris van der Waag. Feestvreugde of niet: deelname kost geld en mankracht.

UvA Pride vraagt dan ook om hulp en vraagt op haar website: ‘Heb je zin om op 2 augustus te kunnen zeggen ‘Kijk deze fantastische boot heb ik mede mogelijk gemaakt’ en heb je zin om zonder loting zeker te zijn van een plek op die boot, meldt je dan aan voor het team en stuur een mail naar [email protected] Alle handjes helpen, dus alle tips en hulp zijn welkom’. Voor niks gaat de zon op: Van der Waag schat dat er zo’n tienduizend euro nodig is om de boot voor elkaar te krijgen. In 2012 deed UvA Pride ook mee aan de Canal Parade, maar omdat de Amsterdamse universiteit er toen ‘van hogerhand’ niet voor in de buidel wilde tasten, werd dat een interuniversitaire boot, samen met andere universiteiten in het land.

Lees ook:UvA Pride vaart mee tijdens Canal Parade
Lees ook:Tientjesactie UvA Pride voor roze universiteitsboot
Lees ook:Minder inschrijvingen Canal Parade door financiële crisis
Lees ook:UvA Pride vaart definitief mee in Canal Parade
Lees ook:Primeur: UvA Pride medewerkerborrel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>