Eenheid in verschil: hoe tolerant zijn wij?

Eenheid in verschil: hoe tolerant zijn wij? Met die vraag in het achterhoofd worden (onder andere) LHBT’s uitgenodigd voor de bijeenkomst met deze titel in Huis van de wijk, Chris Lebautstraat 4 in Amsterdam Nieuw-West, op donderdag 17 april, van 19:00 tot 21:30 uur. Deelname is gratis, maar de organisatie zou het fijn vinden wanneer u even laat weten of u komt, dat kan via [email protected] Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw West en de Buurtzaak (bron: persbericht).

De heftige uitspraken over Marokkanen de afgelopen tijd riepen bij velen het gevoel op uitgesloten en gediscrimineerd te worden. Een groot aantal mensen heeft daarom aangifte gedaan bij de politie of het Meldpunt Discriminatie Amsterdam. Dit is een goed moment om stil te staan bij wat uitsluiten en discriminatie met ons doet. Want hoe tolerant zijn wij eigenlijk? En hoe kunnen we toleranter worden? Tijdens ‘Eenheid in verschil: hoe tolerant zijn wij?’ gaan wij hierover met elkaar in gesprek, onder leiding van Rahma El Hannoufi. Aan bod komen vragen als: hoe tolerant zijn wij in Nieuw-West? Hoe kunnen we er voor zorgen dat mensen in Nieuw-West zichzelf kunnen zijn, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, cultuur of religie? Wat kunnen we van elkaar leren? Wat bindt ons? Hoe gaan we samen aan de slag voor een verdraagzaam Nieuw- West?

Programma:

19:00 Inloop met hapjes

19:30 sprekers:

Ahmed Mesri – voorzitter stichting Assadaaka

Ahmed Filali – jongerenwerker Combiwel

Marten Bos – trainer en coach in diversiteit

Persoonlijk verhaal van Tugba Oztemir

20:15 Dialoog

21:15 Napraten onder genot van een drankje

21.30 Einde

 

Lees ook:Nieuwjaarsborrel Pink Nieuw-West
Lees ook:Werkconferentie ‘Jezelf Kunnen Zijn’ In Nieuw-West
Lees ook:Pink Nieuw-West: jezelf kunnen zijn in Nieuw-West
Lees ook:Pink Nieuw-West houdt nieuwjaarsborrel 2017
Lees ook:PvdA Nieuw-West wil regenboogzebrapad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>