Man Florida beschuldigd van poging tot moord op lesbisch duo en acht kinderen

Een 73-jarige man in Florida is ervan beschuldigd van poging tot moord op een lesbisch koppel en hun acht kinderen. Volgens de politie ging het om een hate-crime. De twee vrouwen en hun acht kinderen wisten aan de vlammen te ontkomen, toen de buurman hun huis had aangestoken.

Ze bleven ongedeerd, maar hielden er wel een mentale dreun aan over. Op camerabeelden is te zien dat de man om 4.30 uur in de ochtend zijn huis in Miami uitging en vanachter het huis van zijn buren vandaan kwam, kort nadat het vlam had gevat. Hij zou hebben bekend ervan te gruwelen als hij de twee vrouwen zag zoenen en vond dat ze ‘het niet verdienden om kinderen te hebben’. Hij ontkent het vuur te hebben aangestoken.

Lees ook:Prins Harry ‘zou met homo’s willen experimenteren als zijn relatie niet werkt’
Lees ook:Brand homosauna Tibet Eindhoven – vermoedelijk aangestoken
Lees ook:Homofobe moord op Britse consul in Jamaica
Lees ook:Alleen kinderen welkom bij inhaalwedstrijd Ajax-AZ
Lees ook:Oud-parlementslid UK beschuldigt politie van ‘homoseksuele heksenjacht op hem’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>