Tom Daley is ‘helemaal homo’

De Britse Olympische schoonspringer Tom Daley is ‘helemaal homo’. Vijf maanden nadat hij zei dat hij best nog wel op meisjes viel, zegt hij nu:’ I am a gay man now‘. Als reden dat hij eerder als biseksueel uit de kast kwam, zei de 19-jarige Daley: ‘Ik was doodsbenauwd. Ik deed het on YouTube, omdat mensen voortdurend aan het peuren waren en vragen stelden.’

Kort na zijn coming-out, werd bekend dat Daley een relatie heeft met de 39-jarige Dustin Lance Black, een screen writer die een Oscar won. Zijn relatie met hem is naar eigen zeggen ‘all good‘. Hij noemde het ‘liefde op het eerste gezicht: nooit eerder had ik zoiets dergelijks gevoeld. Ik wist eerst niet eens of hij homo was. Ik maakte de eerste move, sms-te  ’Call me’ met een smily erbij en een dag later reageerde hij.’

Lees ook:Tom Daley verlooft zich officieel met zijn vriend
Lees ook:Olympiër Tom Daley tekent voor One Direction
Lees ook:Olympische schoonspringer Tom Daley komt uit de kast
Lees ook:Britse duiker komt als hetero uit de kast
Lees ook:Ophef over ‘genezen’ homojongen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>