Moeder slaat 4-jarig kind dood omdat ze denkt dat hij homo is

In de Amerikaanse staat Oregon heeft een 25-jarige moeder haar vierjarig zoontje doodgeslagen, omdat ze dacht dat hij homo was. Ondanks de zeer jonge leeftijd van Zachary dacht moederlief Jessica Dutro nu al tekenen te zien en dat vond ze ‘walgelijk’. Ze probeerde samen met haar 25-jarige partner (die niet de vader van het kind is) de aanleg uit het jongetje te meppen.

Telkens wanneer hij iets ‘homo-achtigs’  deed, sloegen ze erop los. ‘He’s going to be gay. He walks and talks like it. Ugh’, schreef ze op Facebook. Ze sloeg er zo vaak op los, dat het jongetje eraan bezweek. De moeder staat nu terecht voor moord en haar vriend voor medeplichtigheid. Ze had nog een iets oudere dochter. Dat meisje werd ook mishandeld en is naar een kindertehuis overgebracht.

Lees ook:Levenslang voor moeder die zoontje van vier vermoordde ‘omdat hij homo was’
Lees ook:Songfestival: zieke moeder OG3NE toch bij finale in Kiev
Lees ook:War on Drags: Facebook poeiert Dolly Bellefleur eruit
Lees ook:Hartverscheurende afscheidsbrief transgender na zelfmoord
Lees ook:Demonstratie in Rotterdam tegen pleeggezinnen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Moeder slaat 4-jarig kind dood omdat ze denkt dat hij homo is

 1. Gerard

  Wat zijn jullie een oetlullen. Dit bericht was vorige week al op Nu.nl.

    /   Reply  / 
  1. Erik Feenstra Auteur

   En bijna een week geleden op deze site …

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>