‘Homogenezers’-organisatie Australië heft zichzelf op

Living Waters Australia (LWA), een Australische organisatie die beweert homo’s van hun dwaling te kunnen genezen, heft zichzelf op. Directeur Ron Brookman kondigde in een nieuwsbrief aan dat de oudste oudste homo-genezingstherapie in het land er volgende maand mee stopt. Australische roze organisaties zijn in hun nopjes.

De organisatie heft zichzelf op, omdat er te weinig aanmeldingen zijn voor de therapie en omdat de opvattingen over homoseksualiteit in kerken en onder gelovigen verandert. Steeds meer Australische kerken worden toeschietelijker naar mensen die openlijk voor hun geaardheid uitkomen. Living Waters heeft ook een afdeling in Nederland.

Lees ook:Christenen zijn antihomo
Lees ook:Roze ambtsdragers welkom in Nederlands Gereformeerde Kerk Groningen en Utrecht
Lees ook:Homokoppels struikelblok samenwerking kerken in Kampen
Lees ook:Nieuwe site homo’s in de kerk
Lees ook:Gay Living komt naar Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>